19.11.09

Curs de Gestió de Projectes al COLPIS

Un any més -i ja he perdut el compte- hem iniciat la primera edició de la temporada del ja famós Curs de Gestió i Planificació de Projectes que fem habitualment al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
Qui us parla gaudeix sempre enormement de donar classes, sigui quin sigui el perfil d'alumnes que es troba, però és ben cert que hi ha grups i col·lectius que fan que aquest gaudi es faci més palès i que un pugui sentir-se sempre a gust impartint les classes. I serà casualitat o -molt probablement- tindrà a veure amb qui ho organitza, però cada grup d'alumnes que "rebo" del COLPIS és tan bo que un desitjaria que això fos l'habitual.
Són un grup d'una vintena de nois i noies amb ganes d'aprendre, fins i tot els dilluns a última hora del dia, fins i tot quan el "profe" està espès, fins i tot quan no tenen possibilitat de fer descansos prou llargs com per anar a fer un cafè i combatre el cansament que duen a sobre.

Heus aquí el meu petit i humil homenatge a aquests alumnes fantàstics que he tingut la sort de conèixer i amb els que estem treballant a fons temes cabdals i complexos, com els arbres de problemes.





2 comentaris:

Ricardo ha dit...

Cojons, en una foto veig a la Silvia i a l'Estel, companya de classe i l'altre companya de pràctiques!

Ains! ara em venen records dels vells temps!

Marc Ambit ha dit...

Leches, nen, que coneixes a tothom! XD 'Tas ben connectat, eh punyetero? :-)